måndag 16 juli 2012

Cykel.

I lördags var det barnkalas för mina små. Ja, lika bra att slå ihop det eftersom Ossian fyller bara 15 dagar efter storasyster. Och så slipper folk planera in ett kalas mitt i semestern.
Två glada barn var det. Även fast Ossian inte förstod mycket av alla paket så var han minst lika lycklig som Mira. För övrigt är det väldigt tacksamt att ge presenter till en tre åring. Hon blir precis lika glad för varje grej hon får.

Men en sak var ju bättre än allt annat. Farmor kom med en cykel. En stor cykel. Två hjuling med stödhjul. Och tjejen grejar på en gång att cykla på den! Svänger runt, bromsar och trampar på. Inga problem. Stora tjejen!



1 kommentar:

  1. Bästa presenten! A älskar sin som hon fick, trots att den är sliten och jäklig... ;)

    Sv: Men välling/gröt är ju samma sak och ska helst inte vara mer än 3 mål per dag, E äter ju redan två mål gröt och därmed finns inte så mycket utrymme för välling (hon gillar inte det heller ska tilläggas). Jag ammar fortfarande 6-7 gånger per dag trots det hon äter så det är inga små mängder som ska ersättas tyvärr... Hon verkar vara riktigt, riktigt hungrig.

    SvaraRadera