tisdag 26 juni 2012

Jobbet.

Så kom det plötsligt upp. Drömjobbet som jag inte trodde fanns.
Och jag måste bara skicka in en ansökan. Men hur bär jag mig åt? Utan några erfarenheter eller utbildning. VAD gör att de skulle välja mig? Varför skulle jag vara bättre än någon annan?
Galet svårt det blev nu.

4 kommentarer:

  1. Åh vad spännande! Vad är det för jobb?
    Du får helt enkelt skriva hur jävla bra du är och vilket kick-ass jobb du skulle göra jämfört med alla andra!
    Ibland kan det vara bra att INTE ha utbildning eller erfarenhet, då kan ju arbetsgivaren "forma" dig efter hur dom vill att du gör jobbet. Vet många arbetsplatser som tänker så :)
    Håller tummarna för dig iaf!

    SvaraRadera
  2. Han ramla ur en kundvagn rakt ner i stengolvet på byggvaruhuset. Slog i pannan och munnen rejält. Otroligt hur mycket en sån liten mun kan blöda! Båda läpparna är såriga och tandköttet hade tagit mycket stryk tydligen.
    Enligt både läkare och tandläkare har han haft en jäkla tur i oturen, han hade lika väl kunnat bryta nacken.
    Det som känns jobbigt är att jag vände bort huvudet en sekund, bokstavligen talat och så händer det här liksom. Han satt ner precis innan så hur tusan han hann resa sig upp och ramla på den sekunden är ofattbart.

    SvaraRadera
  3. Låter spännande!! Berätta hur det går, lycka till! :)

    SvaraRadera
  4. Ooo - spännande! Tänk på att fokusera på att du ÄR bra. Även om du saknar relevant erfarenhet eller utbildning, för det är ofta (faktiskt) mindre intressant. Så länge det ligger inom rimliga ramar för vad man kan lära sig. Heja, heja!

    SvaraRadera